Kayseri'deki yerel seçim en çok onlara yaradı…

Kayseri'de bugün sabah saatlerinde yerel seçimler için oy kullanmak isteyen vatandaşlar oyunu kullanmak için okullara akın ediyor. Oy kullanma işlemi devam ederken, bu yoğunluk bakın kimlere yaradı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'deki yerel seçim en çok onlara yaradı…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de bugün sabah saatlerinde yerel seçimler için oy kullanmak isteyen vatandaşlar oyunu kullanmak için okullara akın ediyor. Bu yoğunluk, seyyar satıcılar için de bir fırsat yarattı. Bu durumu fırsat bilen seyyar satıcılar, oy kullanma işlemi için okullara gelen vatandaşların dikkatini çekmek ve onlara çeşitli ürünler sunmak için tezgâhlarını açtılar.

Kayseri'deki yerel seçim en çok onlara yaradı…

Kayseri'de sabahın erken saatlerinde hareketlilik başladı. 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlar oy kullanmak üzere sabahın erken saatlerinde sandık başına akın etti. Kent genelindeki okul ve kamu binalarında kurulan sandıklar, seçmenlerin oy kullanabileceği mekânlar haline dönüştü. 

Oy kullanmanın yanı sıra vatandaşlar, okul bahçelerinde kurulan seyyar satıcı tezgâhlarındaki ürünlerden faydalandılar. Tezgâhlarda meyve ve sebze gibi çeşitli ürünler satışa sunuluyor. Seyyar satıcılar, seçimlerin yoğunluğundan memnun olduklarını ve satışlarının arttığını ifade ediyorlar.