Kayseri'de yılın annesi seçildi!

Türk Anneler Derneği Kayseri'de Anneler Günü dolayısıyla yılın annesi seçildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de yılın annesi seçildi!

Türk Anneler Derneği bu yıl 12 Mayıs tarihinde kutlanacak olan Anneler Günü öncesi ‘Yılın Annesi’ni seçti. Her yıl gelenek haline getirilen ‘Yılın Annesi’ uygulaması ile ‘Şehit anneleri’ yılın anneleri seçildi.

Dernek tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘Bugün anneler günü, bizler Anneler Derneği olarak her yıl bir yılın annesi seçeriz. 

Yıllardır her gün gelen şehit çocuklarımızın haberi içimizi yakıyor, onların anneleri ile bizlerde kahroluyoruz, bir evlât nasıl büyütülüyor ve o ateş annelerin yüreğine nasıl düşüyor, vatanı korumak uğruna can veren şehit olan çocuklarımızın ardından kendi hayatları da kararan tüm annelere sonsuz sabır diliyoruz. 

Aslan gibi evlatları hayattan koparken dimdik duran gözyaşlarını içine akıtan ‘Ağlamayacağım’ diyen bütün kahraman annelerimizi ‘Yılın anneleri’ kabul ediyoruz.

Acılarınızı yürekten paylaşıyor sonsuz sabırlar diliyoruz. 

2024 yılında vatan uğruna şehit düşen bütün kahramanlarımızın annesi bizler için ‘YILIN ANNELERİDİR’ Anneler olarak üzüntülerinizi, çaresizliklerinizi derinden hissediyor sizleri sevgi ve minnetle selamlıyorum’