Kayseri'de Yeni Mevzuat İçin Toplandılar

Kayseri'de, kısa bir süre önce değişen mevzuata yönelik konuları ele almak için okul ve kurum yöneticileri bir araya geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'de Yeni Mevzuat İçin Toplandılar

Kayseri’de, kısa bir süre önce değişen mevzuata yönelik konuları ele almak için okul ve kurum yöneticileri bir araya geldi. 

Kayseri'de Yeni Mevzuat İçin Toplandılar

Geçtiğim haftalarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından mevzuatta yapılan değişiklik duyurulmuştu. Yapılan değişiklikle haftanın bir günü öğrencilerin sosyal yönünün gelişmesine yönelik ders işlenmeyecek, okullarda sosyal ve sportif faaliyetler yer alacak. Mevzuatta yapılan bu değişiklik hem öğrencilerden hem de velilerden beğeni toplamıştı.

Henüz net bir programın çizilmediği yeni dönemin öğrenciler ve öğretmenler açısından daha verimli olması için, bugün, İl Milli Eğitim Müdürü başkanlığında, okul ve kurum yöneticileri bir araya geldiler.

Kayseri'de Yeni Mevzuat İçin Toplandılar

Okul ve Kurum Yöneticileri Buluşmaları, adı altında gerçekleşen toplantı da, öğrencilere yönelik sosyal gelişimi destekleyen proje, faaliyet ve yarışmalar ile eğitim öğretim süreçleriyle ilgili görüş, öneri ve geri bildirimler ele alındı.