Kayseri'de yapılan sosyal deney dikkat çekti!

Kayseri'de yaşayan bir vatandaş Cumhuriyet Meydanı'nda bir sosyal deneye imza attı. Bu sosyal deney büyük ilgi gördü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de yapılan sosyal deney dikkat çekti!

Kayseri’de yapılan bu sosyal deney çok konuşuldu. Kayseri’de bir sosyal medya kullanıcı yaptığı sosyal deneyi paylaştıktan sonra vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda bir vatandaş Kayseri’de yaşayan insanların sanata ne kadar ilgisi olduğunu merak edip, cami duvarına bir resim kağıdı bırakarak resim çizmelerini isteyerek bir sosyal deney gerçekleştirdi.

Kayseri'de yapılan sosyal deney dikkat çekti!

Kayseri’de sosyal deney gerçekleştiren kişi bunu sosyal medya üzerinden paylaşırken ‘bazıları izlerken, bazıları gelip çizdiler. Büyükten küçüğüne her yaş kesiminden her insan bunu yaptı. Kayseri’nin bu yönü beni çok mutlu etti açıkçası. Hiç beklemiyordum bu kadar ilgi göreceğini. Bazıları sadece izlemekle kaldı. Bazıları uzaktan izleyip sonrasında geldiler. Biraz utanan insanlar oldu açıkçası. Ve sonda çok tatlı bir misafirim geldi. Birlikte çizdik.’ İfadelerinde bulundu.

Sosyal medya paylaşımını gören vatandaşlar ise ‘İlk çizilen şey Filistin bayrağı olmuş, Kayseri halkının sanata merakı var ama bayrağımıza yok sanırım’, ‘İnsan manti, pastırma falan çizer’ , ‘Kağıdı boş bıraksalar daha iyiymiş.’ Yorumlarında bulundu.

Kayseri'de yapılan sosyal deney dikkat çekti!