- Haberler
- Medya
- Kayseri'de sosyal medya hesaplarında neler paylaşıldı? İşte gündem olan çarpıcı konular…
Kayseri'de sosyal medya hesaplarında neler paylaşıldı? İşte gündem olan çarpıcı konular…
Kayseri'de sosyal medya üzerinde ekonomiden siyasete kadar birçok farklı konu başlığı altında dikkat çekici gelişmeler yaşandı. İşte o gelişmeler…
Kayseri'de sosyal medya üzerinde ekonomiden siyasete kadar birçok farklı konu başlığı altında dikkat çekici gelişmeler yaşandı. Kentteki gündemi takip eden sosyal medya kullanıcıları, yerel düzeydeki siyasi değişimleri yakından takip etti. Öte yandan, siyasi gündemdeki önemli gelişmeler, belediye başkanlarının açıklamaları ve yerel yönetimle ilgili yapılan paylaşımlar da sosyal medya platformlarında geniş yankı uyandırdı.
AK Parti’li Özsoy, Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’yı ziyaret etti
AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret etti. Özsoy sosyal medya paylaşımında; ‘Nazik misafirperverlikleri için kıymetli Bakanımıza teşekkür ediyor, şehrimize ve şahsıma göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum’ ifadelerini kullandı.
Vali Çiçek, gemerek heyetini makamında kabul etti
Kayseri Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Vali Gökmen Çiçek’in Gemerek Belediye Başkanı Sezai Çelikten, Sızır Belediye Başkanı Ali Tamer ve Gemerek İlçesi ve Çevreleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Dalkılıç ile yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ettiğini duyurdu. Paylaşımda; ‘Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Gemerek Belediye Başkanı Sezai Çelikten, Sızır Belediye Başkanı Ali Tamer, Gemerek İlçesi ve Çevreleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Dalkılıç ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti’ ifadeleri kullanıldı.
ERÜ Rektörü Altun Sağlık Bakanı Memişoğlu’nu ziyaret etti
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, sosyal medya paylaşımında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek üniversitenin sağlık alanındaki çalışmaları ve yürütülen projeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini duyurdu.
Develi’de bağımlılıkla mücadele masaya yatırıldı
Develi Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan ‘Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu’, 2026 yılı toplantısını gerçekleştirdi. Kaymakam Selim Çomaklı başkanlığında düzenlenen toplantıya kurul üyeleri tam kadro katıldı. Görüşmede, ilçede bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlerin etkinliği ve önümüzdeki süreçte alınacak yeni önlemler karara bağlandı.
RKM ile Ramazan etkinliklerinde 3 kat artış
Kayseri’de bu yıl Ramazan ayı etkinlikleri, Ramazan Koordinasyon Merkezi (RKM) aracılığıyla rekor bir katılımla tamamlandı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan tarafından yapılan açıklamada, sistemli çalışma sayesinde program sayısının geçen yıla oranla 3 kat arttığı belirtildi.