Kayseri'de Şehit Komandolar Unutulmadı

Kayseri'de 17 Aralık 2016'da yaşanan terör saldırısının 7. yıldönümünde, şehit düşen kahraman askerler, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun katılımıyla Şehit Komandolar Durağı'nda anıldı. Detaylar haberimizde...

Kayseri'de Şehit Komandolar Unutulmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de, 17 Aralık 2016 tarihinde 15 kahraman askerin şehit olduğu, 54 askerin ise gazi olduğu menfur terör saldırısının 7. yılında, şehitlerimiz unutulmadı.

Kayseri'de Şehit Komandolar Unutulmadı

Saldırının yaşandığı Şehit Komandolar Durağı'nda düzenlenen anma programı, duygusal anlara sahne oldu.Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, törende yaptığı konuşmada, 'Kayseri 1. Komando Tugayı'ndan çarşı iznine çıkan askerlerimize düzenlenen hain saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimizi, Şehit Komandolar Durağı'nda düzenlenen Anma Programı ile yad ettik. Kahraman Mehmetçiklerimizi şehadetlerinin 7. sene-i devriyesinde rahmet ve şükranla anıyorum. Şehitler ölmez vatan bölünmez' dedi.

Kayseri'de Şehit Komandolar Unutulmadı

Tören, şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra şehitlerin anısına çelenkler sunuldu ve dualar edildi. Katılımcılar, şehitlerin fotoğrafları önünde duygusal anlar yaşadı.

Kayseri'de Şehit Komandolar Unutulmadı

Kayseri halkı, bu anlamlı günde bir kez daha terörün acı yüzüne karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi. 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganlarıyla, şehitlerimizin aziz hatırasına saygılarını sundular.Bizlerde Kayseri Anadolu Haber olarak, Şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz.