Kayseri'de Pars Grubu'ndan Görkemli Kortej Sürüşü - Görenler Hayranlıkla İzledi!

Pars Chopper Motosiklet Grubu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda özel bir etkinliğe imza attı. Kayseri'nin Talas ilçesinde gerçekleşen görkemli etkinlik, 30 motosikletçinin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Detaylar haberimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de Pars Grubu'ndan Görkemli Kortej Sürüşü - Görenler Hayranlıkla İzledi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Pars Chopper Motosiklet Grubu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak üzere Talas'ta özel bir etkinliğe imza attı. 30 motosikletçinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, hem üyeler hem de şehir sakinleri için unutulmaz anlara sahne olurken görenler grubu hayranlıkla izledi.

Paraşüt indirme alanında buluşan Pars Grubu, önce saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı söylediler. Ardından, 10. Yıl Marşı'nı birlikte seslendirip, 19 Mayıs’ı kutladılar.

Pars Chopper Grubu Kayseri'de Özel Bir Etkinliğe İmza Attı

Kortej sürüşü büyük ilgi gördü

Kutlama töreni sonrasında, Pars Kulübü üyeleri motosikletleriyle Talas'ın ana caddelerinden kortej sürüşü yaptı. Renkli bayraklarla donatılmış motosikletler ve korna sesleri, şehirde büyük bir ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar, motosiklet kortejinin geçişini alkışlarla ve tezahüratlarla desteklediler.

‘En önemli dönüm noktası’

Grup üyelerinden İsa Şahin, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğini ve milli mücadele ruhunu vurguladı. Kayseri Pars Chopper Motosiklet Grubu’nun her yıl geleneksel olarak 19 Mayıs’ı kutladıklarını şu sözlerle anlattı; ‘Kayseri Pars Choppers Motor Sporları Kulübü olarak, geleneksel olarak her yıl 19 Mayıs'ı coşkuyla kutluyoruz. Bu yıl da aynı ruhla, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 105. yıl dönümünü kutladık. Mustafa Kemal Paşa'nın 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak başlattığı milli mücadele, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir.’

‘Atatürk'ün önderliğindeki bu mücadele, Amasya Genelgesi, Erzurum Kongresi ve Sivas Kongreleri gibi önemli adımlarla desteklenmiş ve sonunda Türkiye'nin bağımsızlığını kazanmıştır’ diyen Şahin, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutlayarak, Türkiye'nin geleceğini emanet ettikleri gençlerin milli değerlere sahip çıkması gerektiğine dikkat çekti.