Kayseri'de Merak Konusu Oldu!

Kayseri'de öğleden sonra başlayan sağanak yağış etkisini akşam saatlerinde de devam ettirdi. Gökyüzünde yaşanan garip ışıklar sosyal medyada merak konusu oldu. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından görüntüleri paylaştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de Merak Konusu Oldu!

Kayseri’de öğleden sonra başlayan sağanak yağış, akşam gök gürültülü sağanak yağışa yerini bıraktı. Akşam saatlerinde yağmur yağdığı sırada gökyüzünde yaşanan garip ışıklar sosyal medyada merak konusu oldu.

Cuma günü öğleden sonra başlayan ve aralıklarla devam eden yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kendilerini bina altlarına ve kapalı alanlara atarak korumaya çalıştı. Araç sürücüleri ise su birikintilerinden geçerken zor anlar yaşadı. Cumhuriyet Meydanı yağış sırasında bomboş kaldı. Yağış etkisini gece saatlerine kadar aralıklı olarak devam ettirirken, akşam saatlerinde kentin merkez ve kırsal kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışa çevirdi. Şehrin doğusu Erkilet Mahallesi’nde şimşekler art arda çakarken, vatandaşları tedirgin etti. Bulutlu bir gökyüzünde çakan şimşekler şehirde garip ışıkların görünmesine sebep oldu. Şehrin her yerinde vatandaşlar bu garip ışıkları kamera kaydına almak için çaba sarf etti.

Kayseri'de Merak Konusu Oldu!

Konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.