Kayseri'de kullanıcılara üzücü haber - Bir yıl içinde ikinci zam!

Bir yıl içinde ikinci zam kapıda. Fiyat artışları o kalemi de etkiledi. Kayseri'de kullanıcılarına üzücü haber geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Kayseri'de kullanıcılara üzücü haber - Bir yıl içinde ikinci zam!

Spotify kullanıcılarına üzücü haber…  Bir yıl içinde ikinci zam yolda! Kayserililer bu haber sizin için.

Dünyada en popüler müzik platformu Spotify kullanıcılarına üzücü haberi verdi. Fiyat artışlarından etkilenen Spotify müzik şirketi abonelik ücretlerine zam yapacağı iddia ediliyor.

Spotify abonelik ücretleri iddiaya göre 1 dolar ile 2 dolar arasında artış sağlayacak. Fakat Türkiye’deki kur fiyatları abonelik ücretlerine gelecek zammı Türk lirası bazında yüksek oranda etkileyeceğinden Kayseri’de kullanıcılar Spotify’ın güncel abonelik ücretine gelecek zamdan endişe duyuyor.

Kayseri'de kullanıcılara üzücü haber - Bir yıl içinde ikinci zam!

Spotify’ın abonelik ücretlerine gelecek zammın Türkiye’ye ne zaman ve ne kadar miktarda yansıyacağı da şimdilik belli değil.

Çevrim içi müzik pazarında söz sahibi Spotify’ın bu artışı ilk olarak İngiltere, Avustralya, Pakistan gibi ülkeler olmak üzere beş bölgede geçerli olacak. Abonelik ücretlerine gelecek zammın iddialara göre yıl bitmeden diğer ülkelere de ulaştırılacağı yönünde.

Spotify geçtiğimiz günlerde mobil ve masaüstü uygulamalarına da müzik videoları eklemeye başladı. Bu uygulama şuan için Brezilya, Kolombiya, Almanya, Endonezya, Kenya, İtalya, Hollanda, Polonya, İsveç, Filipinler ve Birleşik Krallık’ta kullanıcılara sunuluyor. Bu sürece daha sonra Türkiye pazarınında eklenmesi planlanıyor.

Türkiye'de güncel Spotify Premium fiyatları şöyle:

Premium Bireysel - 59,99 TL / Ay

Premium Öğrenci - 32,99 TL / Ay

Premium Duo - 79,99 TL / Ay

Premium Aile - 99,99 TL / Ay