Kayseri'de Kasvetli Hava Renklendi

Kayseri'nin Talas ilçesinde, yağmur sonrası kasvetli renklendi. Yağmurun ardından beliren bu doğal güzellik, ilçede yaşayanların dikkatini çekti ve pek çok kişi bu anın fotoğrafını çekti. Detaylar haberimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de Kasvetli Hava Renklendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Talas ilçesinde yağmur sonrası ortaya çıkan gökkuşağı kasvetli renklendirdi. Gökkuşağını gören bu doğal güzelliği kaçırmamak için fotoğraflar çekti. 

Kayseri'de Kasvetli Hava Renklendi

Kayseri, bugün sabah saatlerinde şiddetli yağışa teslim oldu. Yağmur, kentin birçok bölgesinde etkili oldu ve bazı bölgelerde trafik olumsuz etkileyerek ulaşımda aksamalara yol açtı. Yağmurun ardından ise gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı manzarası, tüm şehri büyüledi.

Kayseri'de Kasvetli Hava Renklendi

Yağmurun ardından çıkan güneş, gökyüzünde rengârenk bir gökkuşağına ev sahipliği yaptı. Kayserililer, bu eşsiz manzarayı fotoğraflamak için kameralarına sarıldı.

Gökkuşağını gören bir vatandaş; ‘Yağmurdan sonra gökyüzünde bir gökkuşağı belirdi. Çok güzel bir manzaraydı. Kasvetli havayı renklendirdi. Gökkuşağı umudun sembolüdür. Bana da umut olmasını temenni ediyorum’ dedi.