Kayseri'de karar alındı – 1 yıl zam gelmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın önderliğinde toplanarak su fiyatları ile ilgili önerge meclise sunuldu ve karara bağlandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de karar alındı – 1 yıl zam gelmeyecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın önderliğinde toplandı. Meclis gündeminde yer alan su fiyatları ile ilgili önerge meclise sunuldu.

Kayseri'de karar alındı – 1 yıl zam gelmeyecek!

Vatandaşlara destek ve enflasyonla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla önemli bir karara imza atıldığını vurgulayan Büyükkılıç; 'Kayseri Büyükşehir Belediyesi sizlerin kararına, onayına başvurmak suretiyle TEFE, TÜFE oranını sabitliyoruz, gündeme getirmiyoruz. Normal su fiyatlarını 1 sene devam ettiriyoruz. Kayseri’mize bu fedakârlık hayırlı olsun, Kayseri’mizin güzel insanlarına ne yapsak az diyoruz' diye konuştu.

Kayseri’yi ve şehirde yaşayan herkesi çok sevdiklerine işaret eden Büyükkılıç, hizmet etmeyi ibadet bildiklerini ve şehir insanının hayatını kolaylaştıracak her çalışmayı yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

KASKİ'den edinilen verilere göre, Melikgazi, Kocasinan,Talas, İncesu ve Hacılar gibi Kayseri merkeze bağlı ilçelerde su kullanım m3 fiyatı 21 TL, ilçelerde ise  13 TL olarak belirlenmişti.