Kayseri'de kar ulaşımı vurdu! Yol çift yönlü trafiğe kapatıldı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle belirli bir yol güzergâhı araç trafiğine kapatıldı.

Kayseri’de dün itibarıyla başlayan kar yağışı, özellikle kırsal ilçelerde etkisini artırarak sürdürdü. bu bağlamda Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle yoğun kar yağışı nedeniyle Pınarbaşı (Kayseri) – Gürün karayolu, araç trafiğine kapatıldı.

Trafik çift yönlü kapatıldı

Kayseri’de dün itibarıyla başlayan kar yağışı, özellikle kırsal ilçelerde etkisini artırarak sürdürdü. Gece saatlerinden itibaren aralıklarla devam eden kar yağışı, yüksek rakımlı ve kırsal bölgelerde daha yoğun hissedildi. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte başlayan yağış, sabah saatlerinde Kayseri genelinde beyaz örtü görüntüsünün oluşmasına neden oldu.

Kar yağışının aralıklarla devam etmesi nedeniyle Pınarbaşı (Kayseri) – Gürün karayolu, saat 19.00 itibarıyla TIR ve çekici türü ağır vasıta araçların geçişine çift yönlü olarak kapatıldı.