Kayseri'de kadınlar sıra bulamıyor!- Kapış kapış gidiyor

Kadınların en büyük problemi bayram hazırlığı ve bayram temizliği olarak karşımıza çıkıyor. Evlere temizliğe giden kadınlar randevu sistemi ile çalışmaya başladılar. Bayram temizliğini son haftaya bırakan kadınlar ise temizlik sırası bulamıyorlar. Peki, temizlik ücretleri ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde..

Kayseri'de kadınlar sıra bulamıyor!- Kapış kapış gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadınların en büyük problemi bayram hazırlığı ve bayram temizliği olarak karşımıza çıkıyor. Evlere temizliğe giden kadınlar randevu sistemi ile çalışmaya başladılar. Bayram temizliğini son haftaya bırakan kadınlar ise temizlik sırası bulamıyorlar.

Kayseri'de kadınlar sıra bulamıyor!- Kapış kapış gidiyor

Yaklaşan Ramazan Bayramıyla birlikte hazırlıklar yapılmaya başlandı. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilip memleketine giden de var, bayramda misafir kabul edecek olan da. Çalışan kadınların yorgun eve dönmesi sebebiyle oluşan bu sektör uzun yıllardır kabul görmüş bir meslek haline geldi.

Yaklaşan Ramazan bayramıyla birlikte kadınların en büyük sorunu da bayram temizliği oldu. Ev temizliği yapamayan kadınlar çareyi evine yardımcı çağırmakta buldu.  Randevu sistemi ile çalışıp temizliği meslek haline getiren kadınlar ise randevu vermekte zorluk çekiyorlar. Bazı iş bulma sitelerinde  ‘Temizlikçi bul’ ilanı vererek temizliğe giden kadınlar bu şekilde de randevu oluşturuyorlar.

Kayseri'de kadınlar sıra bulamıyor!- Kapış kapış gidiyor
 

Evlere temizlik ne kadar?

Kadınların meslek haline getirdiği evlere temizlik, saati 80-120 arasında değişmektedir. Sabahın erken saatlerinde başlayan mesai saati 18:00'e kadar devam ediyor. Son zamanlarda oldukça trend haline gelen temizlik kültürü için bayramdan 1 ay öncesinde sıra almanız gerekiyor.