Kayseri'de intihar girişimi!

Kayseri, Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı önünde öğle saatlerinde meydana gelen olayda bir vatandaş intihar girişiminde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de intihar girişimi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı önünde saat 13.30 sıralarında bir vatandaş intihar girişiminde bulundu. Polis ekiplerinin müdahalesi ile şahıs kontrol altına alındı.

Maddi sıkıntı çektiği iddia edildi

İddiaya göre, maddi sıkıntılardan dolayı sosyal daire başkanı ile görüşmek isteyen şahıs, reddedilince, Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı önünde kendisine zarar vermeye çalıştı. Olaya hızla müdahale eden polis ekipleri, şahsı sakinleştirdi ve kontrol altına aldı. Polisin başarılı müdahalesinin ardından şahıs, isteği üzerine Sosyal Daire Başkanı ile görüştürüldü. Görüşmenin detayları henüz kamuoyuna açıklanmadı.
Görüşme sonrasında vatandaşın sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, şahıs, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda tekrar intihar girişiminde bulunacağını söyledi.

Olay, maddi sıkıntıların vatandaşları ne kadar olumsuz etkileyebileceğini bir kez daha gündeme getirirken, yerel yetkililer benzer durumları önlemek ve vatandaşlara destek sağlamak adına çaba harcıyor.