Kayseri'de herkes Gökhan'ı konuşuyor!

Kayserispor'un parlayan yıldızı Gökhan Sazdağı'nın istek ve arzusu taraftarı fazlasıyla memnun ediyor. Onur Bulut'un, Beşiktaş'a gitmesiyle birlikte sağ beke geçen Sazdağı, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Detaylar Kayseri Haberinde. 

Kayseri'de herkes Gökhan'ı konuşuyor!

Kayserispor'un başarısında Gökhan Sazdağı, kilit bir rol oynuyor.

Özellikle Onur Bulut'un, Beşiktaş'a transfer olmasının ardından sağ beke geçen Sazdağı, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Orijinal bölgesi forvet olmasına rağmen, liderlik vasıfını yeteneğiyle birleştiren Gökhan, takımına büyük katkı sağlıyor. Son oynanan Ankaragücü maçında da göz kamaştıran bir performans sergileyen Sazdağı, takımın ilk golünde Duckens Nazon'a mükemmel bir asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Kaptan Gökhan’ın maç bitiminde yaşadığı sevinç ise görülmeye değerdi. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, yüksek teknik kapasitesi, hızı ve akıl dolu paslarıyla öne çıkıyor. Genç oyuncularla yakından ilgilenerek takım içindeki birlik ve beraberliği pekiştiren Sazdağı, takım kaptanlığı görevini de başarıyla temsil ediyor. Boluspor'dan transfer olan Sazdağı, başlangıçta fazla şans bulamamış olsa da pes etmedi. Daha çok çalışarak kendini kanıtlayan Gökhan, Onur'un ayrılmasıyla birlikte sağ bekte önemli bir oyuncu haline geldi.

Carole'un sakatlığında sol bekte, Thiam'ın yokluğunda ise sol kanatta görev yapan Gökhan, defans, orta saha ve forvet olmak üzere oynamadığı yer kalmadı.