Kayseri'de hava sıcaklığı 9 derece birden düşecek!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nün yayımladığı verilere göre Kayseri'de hava 9 derece birden düşecek. Peki, soğuk hava gün etkisini gösterecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de hava sıcaklığı 9 derece birden düşecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hava sıcaklıkları kasım ayına girilmesiyle ani düşüş yaşarken, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nün yayımladığı verilere göre, Kayseri’de hava sıcaklığı 9 derece birden düşecek.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, şu uyarılarda bulundu; ‘Rüzgarın; yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.’

Kayseri’de bugün hava sıcaklığı, parçalı ve çok bulutlu, en düşük sıcaklık 3 derece, en yüksek sıcaklık ise 12 derece olarak paylaşılmıştı.

Kayseri, önümüzdeki haftayı yağışlı geçirecek. Pazartesi günü, en düşük sıcaklık 3 derece, en yüksek sıcaklık ise 12 derece, Salı günü ise en düşük sıcaklık 6 derece, en yüksek sıcaklık ise 14 derece olacağı tahmin ediliyor. 27 Kasım Çarşamba günü ise kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı Çarşamba günü 9 derece birden düşerek, en düşük sıcaklık -2 derece en yüksek sıcaklık ise 3 derece olacağı ön görülüyor.