Kayseri'de hava nasıl olacak? (28 Temmuz)

Kayseri'de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü 28 Temmuz günlük tahmin açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de hava nasıl olacak? (28 Temmuz)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 28 Temmuz hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre yurt genelinde etkili olan sıcak hava bazı illerde yerini sağanak yağışa bakacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Türkiye'nin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz’in kıyı kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile bu akşam ilk saatlerde Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Kayseri'de ise açık güneşli bir hava bekleniyor. 24 derecelik hava sıcaklığının en yüksek olduğu saatler 12.00 ile 15.00 saatleri arasında 31 derece olacağı öngörülüyor.

Uzmanlar, Kayserili vatandaşların bu saatler arasında dışarda çok vakit geçirmemelerini önerirken, güneş kremi sürmelerini de ihmal etmemeleri gerektiğini belirtiyor.

Kayseri'de hava nasıl olacak? (28 Temmuz)

KAYSERİ'NİN İLÇELERİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Kayseri'nin ilçelerini ise az bulutlu açık bir hava bekliyor. En yüksek sıcaklık 34 derece ile Yeşilhisar'da olurken, en düşük sıcaklık 28 dereceyle Hacılar, Özvatan, Pınarbaşı ve Sarız olacağı ön görülüyor. Erciyes Kayak Merkezi'nde ise hava sıcaklığının 20 derece olacağı tahmin ediliyor.

Kayseri'de hava nasıl olacak? (28 Temmuz)Kayseri'de hava nasıl olacak? (28 Temmuz)Kayseri'de hava nasıl olacak? (28 Temmuz)