Kayseri'de görkemli açılış!

Kayseri'nin önemli semtlerinden biri olan Alpaslan Mahallesi'nde, sağlık hizmetlerine yeni bir soluk getiren Özel Medikor Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği görkemli bir törenle açıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de görkemli açılış!

Kayseri'nin merkezi semtlerinden biri olan Alpaslan Mahallesi'nde Özel Medikor Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılış töreni düzenlendi. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın katıldığı açılış töreninde dualar edilerek kurdele kesildi.

Diş Hekimi Akbulut'a başarı dileyen Çolakbayrakdar, Türkiye'nin her geçen gün değiştiğini ve yeni iş alanları, yeni istihdam kapıları oluştuğunu buradan Kayseri'nin de nasibini aldığını söyledi.

Kayseri'de görkemli açılış!

Geçmiş yıllarda kentte doktor sayısı veya sağlık alanındaki işletmelerin parmakla sayıldığını belirten Çolakbayrakdar, ''Şimdi ise bu işin mahallelerin arasında hizmetin insanları ayağına götürecek şekilde yaygınlaşmış olması tabii ki cefanın benzer şekilde atmış olduğunun bir göstergesi.'' dedi.

Kayseri'de görkemli açılış!

Palancıoğlu ise son bir yıl içerisinde yaklaşık 6 diş sağlığı merkezinin açılışına katıldığını belirterek Kayseri'nin sağlık alanında da yol katettiğini vurguladı.

Açılışta konuşan Diş Hekimi Nezir Akif Akbulut da poliklinikte son teknoloji cihazlarla hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Kayseri'de görkemli açılış!

Merkezde 3 muayene odası, bir röntgen ile ağız bakım odasının bulunduğunu belirten Akbulut, İmplant, kanal tedavisi, dolgu, diş beyazlatma ve gülüş tasarımı tedavilerini yaptıklarını ifade etti.

Akbulut, ''Ben bu mesleği seçerken bugünlerin planı benim için yıllar öncesinden hazırdı. Ulaşmak istediğim daha çok hedefim var. Bu henüz bir başlangıç. Ayrıca polikliniğimizin açılmasında emeği geçen babam Hüseyin Akbulut'a, varlığıyla güç aldığım sevgili annem Türkan Akbulut'a çok teşekkür ederim.'' dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Özel Medikor Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin açılışı yapıldı.