Kayseri'de Gelinlik Denemek Ücretli Mi Oluyor?

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte düğün ve nikâh sezonu da hareketlendi ve gelinlik provası sayısı arttı. Dolayısıyla mağazalar ücretli gelinlik deneme uygulamasına geçiş yaptı. Peki, uygulama Kayseri'de geçerli olacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Gelinlik Denemek Ücretli Mi Oluyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düğün ve nikâh sezonunun başlamasıyla gelinlik provası sayısı arttı. Hem evlenmeyi planlayan gelin adayları hem de gelinlik deneme deneyimini yaşamak isteyenlerin sayısındaki artış, mağazalarda hareketli günlere yol açtı. Dolayısıyla mağazalar ücretli gelinlik deneme uygulamasına geçiş yaptı. Yeni alınan karar birçok ilde geçerli olurken, Kayseri’de aynı durumun olup olmayacağı merak konusu oldu.

Randevular hızla doldu

Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte, gelinlik mağazaları yoğun bir döneme girdi. Evlenme hazırlığı yapan gelin adayları, düğünlerinde giyecekleri gelinliği bulmak için mağazalara akın ediyor. Bu yoğunluk, gelinlik provalarında randevuların hızla dolmasına ve mağazalarda sıkışıklığa neden oldu.

Artan talep ve yoğunluk, gelinlik mağazalarını yeni uygulamalar getirmeye zorladı. Birçok mağaza, sık sık yapılan denemeler sonucu gelinliklerin yıpranması ve mağaza düzeninin bozulması nedeniyle, deneme seanslarını ücretli hale getirdi. Ayrıca Deneme ücreti alınan gelinliğin satın alınması durumunda, o para fiyattan düşülecek. Bu uygulama, hem mağazaların daha düzenli çalışmasını sağlamak hem de gelin adaylarına daha odaklanmış bir hizmet sunmak amacıyla başlatıldı.

Ancak bu uygulama, şu an için Kayseri'deki gelinlik mağazalarında geçerli değil. Kayseri'deki mağaza sahipleri, müşterilerine ücretsiz deneme hizmeti sunmaya devam ediyor. İlerleyen dönemde bu uygulamanın Kayseri'de de hayata geçmesi bekleniyor.