Kayseri'de Döviz Yatırımcıları Yaşadı!

Kayseri'de döviz yatırımcıları yaşadı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 5 Şubat'ta açıkladığı enflasyon verilerinin ardından döviz kuru yükselişinde ivme kazanarak yeni rekorlara doğru gittiği gözlemlendi. Döviz yatırımcıları ne kadar kar etti? Kayseri'de güncel döviz fiyatları ne oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayseri'de Döviz Yatırımcıları Yaşadı!

Kayseri'de döviz yatırımcıları yaşadı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 5 Şubat’ta açıkladığı enflasyon verilerinin ardından döviz kuru yükselişinde ivme kazanarak yeni rekorlara doğru gittiği gözlemlendi. 

Dolar dün 0,6 yükselişle günü kapattı. 31,57 seviyesinde günü kapatan dolar, Foreks piyasalarda sabah 31,80 seviyesinde rekor tazelerken, Euro ise 34,54 TL seviyelerini gördü.

İstanbul Üniversitesi ve Finansal Kurumalar Birliği işbirliği ile hazırlanan ‘FKB Ekonomik Görünüm Endeksi’ Şubat ayı verileri yayımlandı. Yayımlanan verilere göre 2024 yılsonu için beklenen dolar kuru beklentisi 40,37 TL’ye yükseldi. Ocak ayı verilerinde beklenti 38,92 TL idi. Bu orana bakıldığında dolar kurunda 3,73’lük bir artış öngörülüyor.

Ekonomistlerin ve yayımlanan verilerin ardından, döviz yatırıcımları yaşadı diye düşünülürken, aslında ekonomik anlamda bizi bekleyen zor günler de kapıda gibi görünüyor.

6 Mart Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 31,73
Satış: 31,73

Euro
Alış: 34,54
Satış: 34,56

Sterlin
Alış: 40,40
Satış: 40,42