Kayseri'de döviz kuru ne kadar oldu?

Döviz kuru, geçtiğimiz hafta açıklanan faiz kararından sonra düşüşe geçmesinin ardından, dolar ve Euro yatırımcısı önümüzdeki günlerde fiyat aralığının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 24 Mart güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru ne kadar oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kuru, açıklanan faiz kararlarından sonra döviz kurunda düşüş meydana geldi. Dolar ve Euro yatırımcısı düşüş devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Gelecekteki faiz kararları ve ekonomik göstergelerin yanı sıra uluslararası gelişmeler de bu dövizlerin değerini etkileyebilir. Özellikle ABD Merkez Bankası'nın faiz politikalarındaki değişiklikler ve Avrupa'daki ekonomik durum, dolar ve Euro üzerinde belirleyici olabilir.

Ekonomist İslam Memiş, yatırımcıları Euro konusunda uyardı. Memiş; ‘Elinde dolar bulunan ve Euro satın almak isteyen yatırımcılara Euro’nun avantajlı olduğunu söylüyorum. Yıl bitmeden dolar endeksinde düşüş olursa Euro erkenden kazanç sağlamaya başlar. 2024 yılında ise Euro daha fazla kazandıracaktır. Dolar mı yoksa Euro mu almalıyım diyenlere cevabımız kesinlikle Euro’dur.
Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

24 Mart Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 31,95
Satış: 31,98

Euro
Alış: 34,52
Satış: 34,67

Sterlin
Alış: 40,27
Satış: 40,52