Kayseri'de döviz kuru nasıl seyrediyor? (4 Mayıs)

Kayseri'de döviz kuru yatay seyirde ilerlerken, yatırımcı dolar ve Euro'nun yeni haftaya nasıl başlayacağını merak ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 4 Nisan güncel döviz kuru Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru nasıl seyrediyor? (4 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de döviz kuru, son zamanlarda yatay bir seyir izlerken, bölgedeki yatırımcılar yeni haftaya ilişkin dolar ve Euro'nun nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyorlar. 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Türk Lirası'nın tüm para birimleri karşısında hızla değer kaybedeceğini söyledi. Geçer, TL'de durmak istemeyen yatırımcıların, paralarını diğer kazançlı yatırım araçlarına yönlendirdiğini belirtti. Merkez Bankası'nın faiz kararlarının ardından dolar kurunda dalgalanmaların yaşandığını ifade eden Geçer, yeni yıla girerken dolar kuru üzerindeki yükseliş trendinin hız kazandığını ve yeni rekorlar kırılabileceğini vurguladı.

Geçer, dolarla yatırım yapanları uyararak, enflasyonun yükselmesi ve makroekonomik tedbirlerin alınmaması durumunda doların 50 TL'yi aşabileceğini dile getirdi. Türk Lirası'nın değer kaybının devam etmesi halinde, döviz yatırımlarının risklerinin artabileceğine işaret etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

4 Mayıs Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,33
Satış: 32,34

Euro
Alış: 34,74
Satış: 34,87

Sterlin
Alış: 40,51
Satış: 40,65