Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu?

Döviz kuru haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Yatırımcılar ve ekonomi uzmanları, piyasaların genel durumu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve gelecek dönemdeki olası eğilimleri değerlendirmek için piyasaları yakından takip ediyor. Peki, dolar ve Euro bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftanın ilk işlem gününde, döviz kuru sabit bir seyir izledi ve önemli bir değişim göstermedi. Bu durum, piyasalardaki istikrarın devam ettiğine işaret etti. 

Ekonomist İslam Memiş, Dolar/TL kuru için yaptığı değerlendirmede, kapanışın 32,20 lira seviyesinde olduğunu belirtti. Memiş, kısa vadede kurun 31,80 ile 32,80 arasında dalgalanmaya devam etmesini beklediğini ifade etti. Ayrıca, orta ve uzun vadede ise beklentisinin pozitif yönde devam ettiğini vurguladı. EUR/USD paritesi için ise kapanışın 1,0771 seviyesinde olduğunu belirtti. 

Salı günü Fed'in gelecek politikaları belli olacak

Memiş, önümüzdeki günlerde önemli ekonomik göstergeler ve açıklamaların piyasalarda ihtimallerin güncellenmesine neden olabileceğini belirtti. Özellikle ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın Salı günü yapacağı açıklamaların Fed'in gelecek politikaları açısından önemli olduğunu vurguladı.

Memiş, Salı gününün piyasalar için önemli bir gün olacağını ifade ederken, ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) ve Çarşamba günü Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerinin de takip edileceğini belirtti. Ayrıca, Cuma günü Avrupa bölgesinde enflasyon verisinin de takip edileceğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

13 Mayıs Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,18
Satış: 32,19

Euro
Alış: 34,72
Satış: 34,73

Sterlin
Alış: 40,35
Satış: 40,37