Kayseri'de dizide rol alacak eleman aranıyor - Sadece öküzle çift sürecek!

Kayseri'de çekimi devam eden Kara Ağaç Destanı dizisi için öküzle çift sürecek eleman aranıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de dizide rol alacak eleman aranıyor - Sadece öküzle çift sürecek!

Kayseri Medeniyeti isimli sayfada yer alan haberde yer alan bilgilere göre, Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde çekimleri devam eden Kara Ağaç Destanı dizisinde rol almak üzere eleman aranıyor. 

Kayseri’nin doğal ve tarihi güzelliklerinin ön plana çıkarıldığı ‘Kara Ağaç Destanı’ dizisi TRT ekranlarında bir süredir yayınlanıyor.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek önderliğinde turizme kazandırılan Soğanlı Vadisi, TRT ekranlarından yayınlanacak olan Karaağaç dizisinin çekim mekânlarından biri oldu. Soğanlı Vadisi, turistlerin ilgisini çeken bir destinasyon haline gelerek ulusal ve uluslararası arenada tanıtılmaya başlandı.

Karaağaç dizisinde rol alacak eleman arandığı duyuruldu. Dizide rol alacak kişinin görevi öküzleri ile çift sürmesi istenirken pek çok kişinin teklifle ilgilendiği öğrenildi. 

Kara Ağaç Destanı dizisinin konusu!

1970’li yıllarda geçen güçlü bir toprak hikâyesini anlatan dizi de Olgun Şimşek Celal Ağa karakterine hayat verecek. ‘Firavun’un evinde Musa var artık’ sloganı dizinin içeriği hakkında gizem ve heyecanı ön plana çıkararak izleyicinin ilgisini çekmeyi amaçlıyor. Dizi, bir toprak hikâyesini temel alarak, aile bağları, geçmişle yüzleşme ve toplumsal konulara odaklanacak.