Kayseri'de dikkat çeken görüntüler!

Kayseri'de heyecanla beklenen İstihdam Fuarı bugün büyük bir ilgiyle başladı. Fuarın girişindeki sürpriz detay ziyaretçilerin dikkatini çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de dikkat çeken görüntüler!

Kayseri'de iş arayan ve iş verenlerin buluştuğu İstihdam Fuarı bugün başladı. Fuar girişindeki Atlı polisler ise fuara katılan vatandaşların ilgisini çekti. Atlı polisler fuarın girişinde renkli bir atmosfer oluştururken vatandaşlar da atları sevmek ve fotoğraf çekilmek için sıraya girdi.

Kayseri'de şehrin güvenliğini sağlamak için iş başında olan İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Atlı Polis Grup Amirliği'nde görevli atlı polisler, her daim dikkat çekiyor.

Kayseri'de dikkat çeken görüntüler!

Kayseri'de devriye gezen ve vatandaşların ilgisini çeken atlı polisler halkın kalabalık olduğu yerlerde, etkinlik alanlarında ve parklarda görev alıyor. Güvenliğin yanı sıra bakımlı ve temiz atlar vatandaşın ilgi odağı oluyor. Kimi vatandaş tedirgin yaklaşsa da atlı polisler vatandaşları atların zarar vermeyeceği konusunda rahatlatıyor.

Kayseri'de dikkat çeken görüntüler!

Bugün Organize Sanayi Bölgesi'nde açılan İstihdam Fuarı'nın girişinde bulunan iki atlı polis güvenliğin yanı sıra göz kamaştırıyor. Fuara gelen katılımcıların da ilgi oldağı olan atlı polisleri gören vatandaşlar hem atları sevdi hem de fotoğğraf çekildi.