Kayseri'de Cumhur İttifakı'nda şok istifalar – 3 kişi birden…

Kayseri'de Milliyetçi Hareket Partisi Yahyalı İlçe Başkanlığı'ndan şok bir istifa haberi geldi. MHP Yahyalı İlçe Teşkilatı'nda 3 istifa birden yaşandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de Cumhur İttifakı'nda şok istifalar – 3 kişi birden…

Kayseri’de Milliyetçi Hareket Partisi’nden şok bir istifa haberi geldi. MHP Yahyalı İlçe Başkanlığı’nda ana kademeden 3 kişi birden istifa etti.

31 Mart Yerel Seçimler öncesi Kayseri’de siyasi arena hareketlendi. İlçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından partilerde birçok istifa yaşandı.

Kayseri’de AK Parti’nin belediye başkan adaylarının açıklandığı sırada AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu AK Parti’nin Yahyalı’da belediye başkan adayı olarak Esat Öztürk ile devam kararı almasına tepki olarak 7 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etmişti. 

Türkmenoğlu’nun ardından Yahyalı Gençlik Kolları Başkanı Ali Burak Yapıcı ve Felahiye İlçe Başkanı Ali Temirci, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar. Yapıcı ve Temirci’nin istifaları, AK Parti Kayseri'de şok etkisi yaratmıştı.

Şimdi ise MHP Yahyalı İlçe Başkanlığı’nda şok istifalar yaşandı. MHP Yahyalı İlçe Teşkilatı ana kademeden 3 üyenin birden istifa etti.
İstifa eden ilçe yönetim kurulu üyeleri şu şekilde; Halil Baş, Ethem Aydın, İbrahim Göncü