Kayseri'de çekilen TRT dizisi final mi yapıyor?

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde çekilen TRT dizisi Karaağaç Destanı final mi yapıyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de çekilen TRT dizisi final mi yapıyor?

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi'nde çekilen TRT'nin iddialı dizilerinden biri olan Karaağaç destanı şubat ayında izleyiciyle buluştu. Dizi piyasaları ile ilgili çıkan haberler üzerine Kayserililer dizinin final olup olmayacağını araştırıyor.

Karaağaç dizisi toprak hikayesini anlatan bir dizi olmasının yanı sıra Soğanlı Vadisi'ni de tüm Türkiye'ye tanıtıyor. Dizi Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite ve sınıf çatışmaları gibi konulara odaklanırken, aile bağları ve geçmişi de konu edinmektedir.

Kayseri'de çekilen TRT dizisi final mi yapıyor?

Dizide her karakterin kendine has hikayesi izleyiciye aktarılırken, gizemli bir atmosfer eşliğinde geçmişe yolculuk yaparak kültürel ve toplumsal olaylar ekrana taşınmaktadır. Tüm ağaların topraklarını ele geçiren ve ayakta kalan son rakibi Osman Ağa'yı öldürten Celal Ağa'yı takip eder.

Celal Ağa'nın gazabından korkan Osman Ağa'nın oğlu Ömer, Celal Ağa'nın karısına emanet edilir ve tesadüfen aynı gün Celal Ağa'nın bir kız çocuğu doğurur. Osman Ağa'nın karısına emanet edilir.

Kayseri'de çekilen TRT dizisi final mi yapıyor?

Dizi reytingleri ortalama şekilde ilerlese de dizi piyasasındaki maliyet artışları yapım şirketlerini zora sokuyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre maliyet artışları nedeniyle yaz dizisi çekilmeyecek.

Dizilerin bölüm başı maliyeti 10 milyon lirayı geçti. Dizi piyasasında prodüksiyon maliyeti, oyuncu ücretleri, senarist, yönetmen ve teknik ekip ücreteri ile masraflar derken neredeyse 10 kat arttığı belirtildi.

Kayseri'de çekilen TRT dizisi final mi yapıyor?

Bu maliyetler nedeniyle Kararağaç Destanı dizisinin de final mi yapacağı yoksa sezon finali ile ekrana bir süre veda edeceği mi merak konusu oldu.