Kayseri'de bir ilk: Son gün bugün!

Kayseri Ticaret Borsası ev sahipliğinde et ve et ürünleri alanında ilk çalıştay düzenlenecek. Et ve et ürünlerinde Ar-Ge proje pazarı yarışması da programa dahil. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de bir ilk: Son gün bugün!

Kayseri Ticaret Borsası'nın ev sahipliğinde, et ve et ürünleri alanında bir ilke daha imza atılıyor. 16-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan geleneksel et ve et ürünleri çalıştay programı için vatandaşlar davet edildi. Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, katılımcıların çalıştay kapsamında dinleyici olarak yer alabileceklerini, poster sunumlu bildiri yapabileceklerini veya yarışmaya katılabileceklerini belirtti.

Yarışmacılara ne ödül verilecek?

Kayseri'de bir ilk: Son gün bugün!

Et ve et ürünlerinde Ar-Ge proje pazarı yarışması da programa dahil. Yarışmanın birincisine 17 bin 500 lira, ikincisine 12 bin lira, üçüncüsüne ise 7 bin 500 lira ödül verilecek.

Kayseri'de bir ilk: Son gün bugün!

Yarışmaya, ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrenciler, Ar-Ge tasarım merkezleri ve konuya ilgi duyan tüm paydaşlar başvurabilecek. Başvurular için son tarih ise 1 Kasım.

Bu önemli etkinlik, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri takip edenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat olacak. Katılımcılar, et ve et ürünleri alanındaki son teknolojileri ve projeleri yakından inceleme fırsatı bulacaklar.