Kayseri'de belediye işçilerine yüze 60 zam!

Kayseri'de Sarıoğlan Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi yapıldı. Buna göre belediye işçilerinin maaşlarına yüzde 60 zam yapıldı. Detaylar haberimizde...

Kayseri'de belediye işçilerine yüze 60 zam!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediyelerin işçilerine zam yarışı devam ediyor. Daha önce Kayseri'de farklı belediyeler sendikalarla bir araya gelerek toplu iş sözleşmesi yaparak, işçi maaşlarında artışa gitmişti. Son olarak Sarıoğlan Belediyesi, Hizmet-iş Sendikası ile bir araya gelerek işçilerinin maaşlarına zam yaptı.

Kayseri'de belediye işçilerine yüze 60 zam!

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik bir araya gelerek toplu iş sözleşmesi imzaladı. Buna göre Sarıoğlan Belediyesi işçilerinin maaşlarına yüzde 60 zam yapıldı.  

Sarıoğlan Belediyesi'nden konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; "Sarıoğlan Belediye Başkanı Sayın Bekir Ayyıldırım’ın  Toplu İş Sözleşmesi kapsamında bağlı olduğumuz Hizmet-İş sendikası ile yaptığı çalışmalar sonrası ek protokol ile belediye işçilerimizin maaşlarına yaklaşık %60 zam yapılmıştır. Tüm işçilerimize hayırlı uğurlu olsun."