Kayseri'de belediye 100 personel alacak: Yarın son gün!

İş arayanları sevindirecek haber Melikgazi Belediyesinden geldi. Belediye 100 personel alacağını duyuran bir ilan yayımladı. Peki şartlar neler? Detaylar Kaysei Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Kayseri'de belediye 100 personel alacak: Yarın son gün!

İş arayanlara kapı Melikgazi Belediyesince aralandı.  Belediye daimi 100 genel-beden işçisi alımı yapacak. Başvurular için son gün ise 28 Ocak Pazar...

İlanda yer alan bilgiye göre başvurular sadece internet adresi üzerinden alınacak. Şahsen, Kargo, Posta vb. şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. Adaylar hazırlamış oldukları Özgeçmiş (CV) ve istenilen diğer bilgi ve belgeleri https://kariyer.melikgazi.bel.tr/ internet adresinden talep edilen belgeleri de sisteme yükleyerek (ekleyerek) başvuru yapmaları gerekecek.

Değerlendirme, özgeçmiş ve ekli belgeler üzerinden yapılacak. Şartları sağlayan adaylara bildirilecek.

Başvuru şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

20 yaşını doldurmuş 50 yaşını aşmamış olmak.

657 sayılı Kanunun 48'inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (5) numaralı alt bendinde belirtilen suçlarından mahkum olmamak (Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.) şartı aranır.

Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

Talep edilen meslek ile ilgili belgelere sahip olmak.

Fiili olarak yapılacak işin alanında tecrubeli olmak.

Başvuru tarihi itibari ile son bir yıl Kayseri il sınırları içerisinde ikamet etmek.

En az ilkokul mezunu olmak.

Başvuru evrakları üzerinden yapılan inceleme sonucunda başvurusu olumlu sonuçlanan adaydan görevini sürekli yapmasına engel olabilecek, vücut sakatlığı ve özrü bulunmadığını gösterir Sağlık Raporu istenecek.

Arşiv ve Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması. (İşyerindeki işleyiş ihtiyacına göre Arşiv ve Güvenlik soruşturma sonucunun geç gelmesi ihtimali üzerine sonuç gelmeden iş başı yaptırılabilir ancak ilgili soruşturma olumsuz sonuç ile sonuçlanır ise herhangi bir tazminat ödenmeden, iş akdi sonlandırılacak.)

Başvuru için sisteme yüklenecek gerekli belgeler

Nüfus Cüzdan Sureti.

SGK Hizmet ve Tescil Dökümü (Barkodlu) (Çalışılan işyerleri unvanlı.) (Giriş-Çıkış kodlu.)

Diploma veya Mezuniyet Belgesi fotokopisi

Özgeçmiş (A4 kâğıdının ön yüzünü geçmeyecek şekilde fotoğraflı .)

Erkek adaylar için Askerlik Terhis Belgesi.

Sürücü belgesi fotokopisi

Başvuru evrakları üzerinden yapılan inceleme sonucunda başvurusu olumlu sonuçlanan adaydan görevini sürekli yapmasına engel olabilecek, vücut sakatlığı ve özrü bulunmadığını gösterir Sağlık Raporu istenecek.

Adli Sicil ve Adli Arşiv Kaydını gösterir belge.( Adli Sicil veya Adli Arşiv kaydı var ise kesinleşme şerhi, Mahkeme kararı eklenecektir.)

Talep edilen Meslek ile ilgili gerekli mesleki belgelerin fotokopileri

Engelliler için İşkur'dan tescil kayıt belgesi.

Başvuru süresi içerisinde ulaşmayan başvuru ve eklerinden belediye ve belediye şirketinin sorumlu olmayacağı ilanda belirtildi.

Adres: Hunat Mh. Nuh Naci Yazgan Cad. No:38 38030 Melikgazi/Kayseri

Telefon: (0352) 252 13 33