Kayseri'de Beklenen An Geldi!

Kayserililerin beklediği o an nihayet geldi. Kayseri'nin yüksek kesimleri kara teslim olurken, kent merkezinde de kar yağışı başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de Beklenen An Geldi!

Kayserililerin beklediği o an nihayet geldi. Kayseri'nin yüksek kesimleri kara teslim olurken, kent merkezinde de kar yağışı başladı.  

Dün, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından son dakika uyarıları yapılmıştı. Uyarıların ardından kentte kar yağışı etkili oldu. Bahar beklenirken kentte kar yağışının etkili olması tüm Türkiye’yi olduğu gibi Kayserilileri de şaşırttı. Gece saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı nihayet kent merkezinde de başaldı.

Meteorolojinin açıklamalarına göre, bazı bölgelerde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yağışın etki alanını artıracağı ve çok sayıda kentin beyaz örtüyle kaplanması bekleniyor. Kayseri'de ise kar yağışının gün içinde de etkisini azaltarak sürdürmesi bekleniyor. 

Kayseri, mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklar ile kış ayını geçirirdi. Kayseri'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı yaşanırken, kent merkezinde yağış miktarı yok denecek kadar azdı. 3. Cemrenin toprağa düşmesi ile birlikte çiçek açan ağaçlar bu soğuklardan etkilenecek mi merak ediliyor...