Kayseri'de başvuran 2 bin 900 TL alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Kayseri'de başvuran 2 bin 900 TL alacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de başvuran 2 bin 900 TL alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli veya geliri olmayan ailelere Ramazan ayı yardım kampanyasını duyurdu. Yardımdan Kayseri’de yaşayan dar gelirli vatandaşlar da yararlanacak. İşte detaylar…

Kayseri'de başvuran 2 bin 900 TL alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın hayata geçirdiği Aile Destek Paketi için başvuru süreci başladı. Düzenlenen yardımlarla dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlanmaya devam ediliyor.

Başvuru yapacak ailelerin hane içinde kişi başına düşen gelirin üçte birinden az olması gerekiyor. Değerlendirmeye alınan kişiler arasında kabul edilenlere 2 bin 900 TL ödeme yapılacak.

15-31 Mart arasında gerçekleşecek ödemelerle Kayseri’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin yaşam standartlarının yükseltilmesi hedefleniyor.

Başvurmak isteyen Kayserili vatandaşlar, T.C. kimlik kartları ve şifreleriyle e-devlet sistemine giriş yaparak başvuruda bulunabilirler.

Kabul edilen başvurularda kişilere muhtaçlık durumuna göre ödemeler yapılacak.