Kayseri'de Altın Fiyatlarında Ralli Devam Ediyor

Altın fiyatları haftayı yükseliş ile kapatmasının ardından, hafta sonu da piyasalarda yükseliş devam ediyor. Peki, gram ve çeyrek altın yeni haftaya nasıl başlayacak? Peki, 7 Nisan güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de Altın Fiyatlarında Ralli Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatmasının ardından, yatırımcılar hafta sonunda da piyasaları yakından takip etmeye devam ediyor. Gram altın haftayı 3 bin 356 seviyesinde, çeyrek altın ise 3 bin 949 seviyesinde haftayı kapattı.

Ekonomist İslam Memiş, yılın ikinci çeyreğine değerli metallerde yaşanan yükselişi değerlendirdi. Yükselişlerin, ABD Merkez Bankası (Fed) politikalarındaki belirsizlikler ve küresel jeopolitik gerilimler etkili olduğunu vurguladı. Memiş, bu hareketliliklerin özellikle geçen hafta yaşanan gerilemenin ardından birçok uyarının yapıldığını hatırlatarak, piyasalarda belirsizliğin devam ettiğini belirtti. Jeopolitik gelişmelerin ve Fed'in alacağı kararların, altın fiyatları üzerindeki etkisinin önümüzdeki dönemde belirleyici olacağını vurguladı.

Uzmanlar altın fiyatlarının yeni haftaya yükseliş ile başlayacağını tahmin ederek ve düşüşlerin fırsat olarak görülmesi gerektiğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 7 Nisan güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,399
Satış: 2,399

Çeyrek altın
Alış: 4,002
Satış: 4,378

Yarım altın
Alış: 7.956
Satış: 8.386

Cumhuriyet altın
Alış: 15.985
Satış: 16.476