Kayseri'de altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları, haftanın üçüncü gününde de kademeli bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar, bu fiyat hareketliliğinin ardında yatan nedenleri ve uzun vadeli yatırım potansiyelini değerlendirmeye devam ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Kayseri'de altın fiyatları ne kadar oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, haftanın üçüncü gününde de kademeli bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Uluslararası piyasalarda ons altın fiyatları, güne yükselişle başladıktan sonra istikrarlı bir şekilde artmaya devam ediyor. ABD dolarındaki zayıflama, enflasyon endişeleri ve jeopolitik gerginlikler gibi faktörler, altın talebini destekleyerek fiyatlarını yukarı yönlü hareketlendirdi.

Ekonomist İslam Memiş, Tv100’deki köşe yazısında, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in altın kotasıyla ilgili yaptığı açıklamaları aktardı. Memiş, Şimşek'in ‘Altın ithalatında normalleşmeye gideceğiz’ açıklamasından sadece iki hafta sonra yaptığı, açıklamayı yorumlayarak, altın için yeni bir dönemin kapıda olduğunu belirtti.

Bu yeni dönemle ilgili olarak, yenidünya düzenine doğru hızla ilerlendiğini de belirtiyor. Bazı süreçlerin 2030'a kadar devam edebileceğini ancak 2030'da tamamen farklı bir sistemle karşılaşılacağını öne sürdü.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 15 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,457
Satış: 2,458

Çeyrek altın
Alış: 3,997
Satış: 4,038

Yarım altın
Alış: 8.018
Satış: 8.076

Cumhuriyet altın
Alış: 15.962
Satış: 16.077