Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları, haftanın son gününde yükseliş ile devam ediyor. Yatırımcılar gram ve çeyrek altındaki bu yükselişin yeni haftada devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftanın son gününde altın fiyatları, özellikle gram ve çeyrek altın gibi önemli birimlerde belirgin bir yükseliş yaşadı. Bu durum, yatırımcılar arasında yeni haftada altın fiyatlarının devam edip etmeyeceği konusunda bir merak uyandırdı.

Ekonomist İslam Memiş, son değerlendirmesinde mevsimsel etkilerin yanı sıra merkez bankalarının kontrolünde ve petrol fiyatlarının gerilemesinde etkili olduğunu belirtti. Bu durumdan çıkan sonuçlara göre, yatırımcıların bazı stratejik adımlar atması gerektiğini ifade etti. 

Memiş'in analizine göre, Temmuz ayına kadar olan süreçte, çalışmanın, biriktirmenin ve alım yapmanın zamanının geldiğini belirtiyor. Ancak, satış konusunda acele edilmemesi gerektiğini vurguluyor. Ayrıca piyasanın gergin bir bekleyiş içinde olduğunu ifade etti. Piyasada belirsizliklerin artmasıyla birlikte yeni bir gelişme veya bahane arayışının hakim olduğunu aktaran Memiş, piyasada herhangi bir yönlü kırılma olmadığına değindi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 12 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,445
Satış: 2,446

Çeyrek altın
Alış: 4,012
Satış: 4,080

Yarım altın
Alış: 8.048
Satış: 8.160

Cumhuriyet altın
Alış: 16.022
Satış: 16.245