Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (31 Mayıs)

Kayseri'de altın fiyatları, haftanın son gününde de kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Piyasalarda yaşanan dalgalanmaların etkisiyle altın fiyatlarındaki artış, yatırımcıların dikkatini çekti. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (31 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselmeye başladı. Küresel piyasalardaki dalgalanmalar ve ekonomik belirsizliklerin etkisiyle altına olan talep artarken, fiyatlar yukarı yönlü hareketini sürdürüyor.

Ekonomist İslam Memiş, 2024 yılının ilk yarısının jeopolitik gerilimlerin yoğun olduğu, küresel piyasalarda sert dalgalanmaların yaşandığı ve belirsizliğin çok yüksek olduğu bir dönem olarak nitelendirdi. Memiş, yılın ikinci yarısına ilişkin önemli öngörülerde bulundu.

Memiş,ayrıca  merkez bankalarının yılın ikinci yarısında istemeyerek de olsa faiz indirimlerine başlayabileceğini öngördü. İlk olarak Avrupa Merkez Bankası (ECB) ve diğerlerinin faiz indirimine gitmesini beklediğini ifade etti. Fed’in faiz indiriminin ise yılın 3. veya 4. çeyreğinde gerçekleşebileceğini söyledi. Fed tarafında kafa karışıklığı olsa da, yıl bitmeden bir kez faiz indirimi olasılığının güçlü olduğunu vurguladı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 31 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,434 
Satış: 2,434

Çeyrek altın
Alış: 3,922
Satış: 3,979

Yarım altın
Alış: 7.869
Satış: 7.951

Cumhuriyet altın
Alış: 15.689
Satış: 15.851