Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (24 Mayıs)

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yatay bir seyir izliyor. Küresel piyasalarda yaşanan belirsizlikler ve yatırımcıların temkinli tutumları, altın fiyatlarının istikrarlı bir şekilde seyretmesine neden oldu. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (24 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez Bankası’nın faiz kararından sonra, yatırımcı altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Küresel piyasalarda yaşanan belirsizlik ve jeopolitik riskler gram ve çeyrek altında belirsizliğe yol açtı. 

Ekonomist İslam Memiş, Tv100’deki köşe yazısında, Merkez Bankası’nın faiz kararını piyasalar üzerindeki etkisini anlattı. Temmuz ayında enflasyonda düşüş olabileceğini aktaran Memiş; ‘Temmuz ayı itibariyle enflasyonda da düşüş beklentileri devam ediyor. Ancak enflasyonda yıllık yüzde 38 beklentilerini yukarı yönde revize edebilirler. Ekonomi yönetiminin yılın ikinci yarısıyla alakalı iyimser beklentisi devam ediyor. TCMB’nin toplam rezervleri 139,1 milyar dolara yükseldi. Yatırımcıların TL ve Türk ekonomisine dair pozitif açıklamaları devam ediyor’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 24 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,423
Satış: 2,424

Çeyrek altın
Alış: 3,969
Satış: 4,019

Yarım altın
Alış: 7.959
Satış: 8.029 

Cumhuriyet altın
Alış: 15.872
Satış: 16.011