Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (2 Mayıs)

Altın fiyatları Mayıs ayının ilk haftası hangi seviyede ilerleyeceği yatırımcılar tarafından yakından araştırılıyor. Peki, gram ve çeyrek altın bugün ne kadara oldu? 2 Mayıs güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (2 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları Mayıs ayının ilk gününe düşüş ile başladı. Gram ve çeyrek altını yakından takip eden yatırımcı güncel fiyatları yakıdan takip etmeye devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş, ons altının 2300 dolar destek seviyesini test ettiğini ve yaklaşık yüzde 1,5 civarında bir satışın gözlemlendiğini belirtti. 

Memiş, bu durumun kendileri için sürpriz olmadığını vurgulayarak, daha önce belirttiği 2280-2380 dolarlık bant aralığının takip edilmesi gerektiğini tekrarladı. Ayrıca, tekrar aşağıda 2280 dolar destek seviyesinin bulunduğunu ifade etti ve kısa vadeli yatırımcıların bu seviyeleri takip etmeye devam etmelerini önerdi.

Orta ve uzun vadeli yatırımcılar için ise ons altının alım fırsatı sunduğunu belirten Memiş, doları olan yatırımcıların altına geçmek için iyi bir fırsat yakaladığını ifade etti. Altın/dolar paritesine de değinen Memiş, 1 kilogram külçenin değerinin 75 bin 320 dolar seviyesinde olduğunu ve 2 hafta önce 81 bin 500 dolar seviyesini gördüğünü belirtti. Bu durumda yaklaşık 6 bin dolarlık bir değer kaybından bahsedildiğini ifade eden Memiş, doları olan yatırımcıların altın almak için iyi bir fırsat yakaladığını söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 2 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,405
Satış: 2,405

Çeyrek altın
Alış: 3,958
Satış: 4,017

Yarım altın
Alış: 7.941
Satış: 8.058

Cumhuriyet altın
Alış: 15.809
Satış: 16.008