Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (17 Mayıs)

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yatay seyirde ilerliyor. Küresel piyasalardaki belirsizlikler ve ekonomik verilerin etkisiyle altın fiyatlarında önemli bir değişiklik yaşanmadı. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (17 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları kademeli olarak yükselirken, haftanın son gününde yatay seyirde ilerlemeye başladı. ABD'den gelen ekonomik veriler ve merkez bankalarının para politikalarına ilişkin açıklamaların, altın fiyatları üzerindeki etkisi sınırlı kaldı.

Altın piyasasındaki bu durgun seyir, yatırımcıların temkinli adımlar atmasına neden oluyor. Piyasaların açılmasıyla birlikte gelecek hafta yeni hareketlilikler bekleniyor. Altın yatırımcıları, haftanın son gününde yatay seyreden fiyatların, önümüzdeki hafta nasıl bir yön izleyeceğini merakla bekliyor.

Ekonomist İslam Memiş, ons altının 2 bin 280 dolar seviyesine gerilemesi durumunda gram altının da bu düşüşten etkileneceğini belirtti. ‘2 bin 280 dolar karşılığındaki gram altın kaça tekabül ediyorsa, o gün ucuz olduğunu bilmek gerek,’ ifadelerini kullandı. Bu değerlendirmesiyle yatırımcılara, düşüş yaşandığında alım fırsatlarını değerlendirmeleri gerektiği mesajını verdi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 17 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,476
Satış: 2,476

Çeyrek altın
Alış: 4,010
Satış: 4,068

Yarım altın
Alış: 8.020
Satış: 8.137

Cumhuriyet altın
Alış: 15.966
Satış: 16.199