Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (15 Nisan)

Orta Doğu'da yaşanan gerginlikler, altın fiyatlarını nasıl etkilediği, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki, en çok tercih edilen gram ve çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 15 Nisan güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (15 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Orta Doğu'da yaşanan gerginlikler, piyasalarda belirsizliği artırırken, altın fiyatlarında da yukarı yönlü hareketlilik devam ediyor. 

Orta Doğu'da tansiyon yükselirken, İran'ın İsrail'e karşı doğrudan bir saldırı gerçekleştirdiği öğrenildi. İran'ın, İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği bu saldırı, bölgedeki gerginliği daha da tırmandırırken, uluslararası toplumdan itidal çağrıları yükseliyor. Ekonomist İslam Memiş, Tv100’deki köşe yazısında, İran – İsrail savaşı sonrası altın fiyatlarının ne kadar olabileceğine dair önemli tahminlerde bulundu.

Ekonomi uzmanı İslam Memiş, Orta Doğu'da İran ve İsrail arasındaki gerginlik nedeniyle piyasalarda yaşanan belirsizliğe dikkat çekerek, yatırımcılara önerilerde bulundu. Memiş, ‘İran ve İsrail’den gelecek hamleler belli olmadıkça piyasalarda kendine yön vermekte zorlanır’ ifadesiyle, gerginliğin etkilerinin henüz netleşmediğini belirtti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 15 Nisan güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,448
Satış: 2,448

Çeyrek altın
Alış: 4,137
Satış: 4,266

Yarım altın
Alış: 8.248
Satış: 8.609

Cumhuriyet altın
Alış: 16.548
Satış: 17.014