Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (1 Mayıs)

Altın fiyatları haftanın üçüncü gününde düşüş eğilimi gösterdi. Yatırımcının en çok tercih ettiği gram ve çeyrek altın ise geçtiğimiz hafta tarihinin en yüksek seviyesine gelmişti. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 Mayıs güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (1 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatlarının yeni güne düşüş başlamasıyla beraber yatırımcı gram ve çeyrek altının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Geçtiğimiz hafta çeyrek altın 4 bin TL seviyesini test etmişti. Ancak haftanın üçüncü gününe gram ve çeyrek altın düşüş ile başladı. Ekonomistler bu düşüşü fırsat olarak görülmesi gerektiğini söyledi.

Ekonomist İslam Memiş, altının ons ve gram fiyatlarının değer kaybettiğini belirtti. Gram başına 300 lira, ons başına 100 dolar geriledi. İran-İsrail geriliminin azalması ve Fed'in faiz indirimini geciktireceği beklentisinin düşüşlerde etkili olduğunu ifade etti. Memiş, bu durumda altına alım yapılması gerektiğini savunuyor. Ancak altının satılması konusunda temkinli olunması gerektiğini belirtiyor; çünkü merkez bankalarının altın satışlarına talip olduğuna dikkat çekiyor. Memiş, bu durumun ülkelerde bir hazırlık olduğunu ve olumsuz bir işaret olduğunu vurguluyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 1 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,384
Satış: 2,384

Çeyrek altın
Alış: 3,915
Satış: 3,991

Yarım altın
Alış: 7.854
Satış: 8.007

Cumhuriyet altın
Alış: 15.635
Satış: 15.905