Kayseri'de 300 Öğrenci İle Müthiş Koreografi! - Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Kayseri'de bulunan bir okul, Cumhuriyet'in 100. Yılına özel muhteşem bir koreografi gösterisi hazırladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Bülteninde..

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de 300 Öğrenci İle Müthiş Koreografi! - Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Talas ilçesine bağlı Başakpınar  Mahallesi’nde bulunan Şehit Cengiz Timurcuoğlu Ortaokulu’nda  300 öğrenci ve  22 öğretmen tarafından hazırlanan gösteri sosyal medyada büyük ilgi gördü. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100. Yılına özel olarak hazırlanan bu etkileyici bir performans büyük beğeni kazandı. Gösteri, öğrencilerin  hilal ve yıldız figürlerini oluşturması ile başlayıp, devamında büyük bir özenle 100 rakamını şekillendirdikleri anlara sahne oldu.

Cumhuriyet Bayramını ve Cumhuriyet’in 100. Yılı için hazırlanan bu müthiş koreografi, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler kısa süre de çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin birlikte yaptığı çalışma büyük takdir gördü.

Bu özel gösteri  Başakpınar Şehit Cengiz Timurcuoğlu Ortaokulu’nun, Cumhuriyetin değerlerine ve  birliğine verdiği önemi vurguladı.