Kayseri'de 3 başkan yeniden aday adayı - Yerel seçim haberleri

Kayseri'de 31 Mart Yerel Seçimler öncesi siyasi partiler hareketlendi. Aday adaylığı başvurularında MHP'de 3 başkanın yeniden başvuru yaptığı görüldü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'de 3 başkan yeniden aday adayı - Yerel seçim haberleri

31 Mart Yerel Seçimler öncesi Kayseri’de siyasi çalışmalar hız kazandı. Bu kapsamda aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler arasında MHP’li 3 belediye başkanının da başvuruda bulunduğu görüldü.

Kayseri'de 3 başkan yeniden aday adayı - Yerel seçim haberleri
MHP’li 3 ilçe başkanı yeniden aday adaylığı başvurusunda bulundu. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ile Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım Genel Merkez’e giderek başvurularını yaptı. Aday adayları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüştü.

Kayseri'de 3 başkan yeniden aday adayı - Yerel seçim haberleriBaşvuru sonrası açıklamada bulunan Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, “Hareketimizin merkezinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin olur ve dualarını alarak Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a adaylık başvurularımızı yaptık. Sayın genel başkanımız o makamlar sizin ve ülkemizin onuru, gururu aynı şevk aynı heyecanla hizmetlerinize devam edeceksiniz, bizlerde bir kaya gibi arkanızda olacağız, sizleri her zaman destekleyeceğiz. Allah zorunuzu kolaylaştırsın inşallah diyerek hayır dualarıyla bizleri uğurladılar” ifadelerini kullandı.

Başkanlar başvuruları sonrası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a da ziyaret gerçekleştirdi.