Kayseri'de 11 Okuldan Örnek Hareket!

Kayseri'de 11 okuldan toplanıp bir araya gelen 'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum'(ÇEDES)' öğrencileri yaptıkları etkinlikle Kayseri'ye örnek oldular. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de 11 Okuldan Örnek Hareket!

Kayseri’de 11 okuldan toplanıp bir araya gelen ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’(ÇEDES)’ öğrencileri 500 çam ağacı fidanını toprakla buluşturarak örnek oldular.

Kayseri'de 11 Okuldan Örnek Hareket!

Öğrencilerin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarına katkı sağlamak için Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)’ projesi Kayseri’de 11 okulu bir araya getirdi. Mehmet Soysaraç Ortaokulu, Ali Rıza Özderici Proje İmam Hatip Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Ahmet Soykan İlkokulu, Besime Özderici İlkokulu, İldem Borsa İstanbul Ortaokulu, Melikgazi Belediyesi İmam Hatip Lisesi, Hunat Hatun İHO, Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu, Osman Ulubaş Anadolu Lisesi ve Hacı Osman Güldüoğlu İlkokulu öğrencileri 500 fidanı toprakla buluşturdular.

Kayseri'de 11 Okuldan Örnek Hareket!

Kayseri Melikgazi ilçesi ÇEDES öğrencileri; Ambar mevkiinde, belediye tarafından belirlenen alanda 500 çam ağacı fidanını toprakla buluşturdular. Projede yer alan okullar öğretmenleri ile birlikte doğaya, çevreye, ağaca sahip çıkma; ağacı sevmenin ve korumanın önemini doğaya diktikleri çam ağaçlarıyla birlikte uygulamalı olarak öğrendiler.  Melikgazi ÇEDES ilçe koordinatörü Esra Doğan yaptığı açıklamada Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, ‘Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ağaçlandırma Dairesi Başkanlığı görevlileri ile birlikte organize ettiğimiz ağaç dikme etkinliğinde, fidanlar ve çukurlar belediye görevlileri tarafından önceden hazır edildi. Melikgazi ÇEDES olarak on bir okul ile gerçekleştirilen etkinlikte destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz’ ifadelerinde bulundu.

Kayseri'de 11 Okuldan Örnek Hareket!