Kayseri'de 1 Temmuz hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 Temmuz hava tahmin raporunu yayımladı. Trabzon, Rize ve Artvin'de kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Peki Kayseri'de hava nasıl olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de 1 Temmuz hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 Temmuz hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor. Öğleden sonra ise Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken Kayseri'de bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Kurban Bayramı'nın son gününde Kayserili vatandaşları mevsim normalleri civarında 28 derecelik sıcaklık bekliyor. Rüzgarın ise Kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği ön görülüyor.

KAYSERİ'NİN İLÇELERİNDE HAVA NASIL OLACAK ?

Kayseri'nin ilçelerini ise az bulutlu açık bir hava bekliyor. En yüksek sıcaklık 30 derece ile Yeşilhisar'da olurken, en düşük sıcaklık 24 dereceyle Pınarbaşı ve Sarız olacağı ön görülüyor. Erciyes Kayak Merkezi'nde ise hava sıcaklığının 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

Diğer ilçelerde ise hava sıcaklığı şöyle

Kayseri'de 1 Temmuz hava durumu