Kayseri Bu Yatırımla Kalkınacak!

DenizLeasing ve Dener Makina'nın iş birliği kapsamında yapılan yatırım Kayseri'yi kalkındıracak. Anlaşmanın koşul ve detayları haberimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Bu Yatırımla Kalkınacak!

Kuruluşunun 50. yılını kutlayan Dener Group, DenizLeasing ile sanayi sektörünü desteklemeye yönelik anlaşma imzaladı. Yapılan bu yatırım Kayseri’yi kalkındıracak!

DenizLeasing, 7 Haziran 2024 tarihinde, Dener Makina ile sıfır faizli CNC makine finansmanına imkân sağlayan bir iş birliği anlaşması gerçekleştirdi. İmza töreni öncesinde DenizLeasing Genel Müdürü Burak Koçak, Dener Makina CEO'su Cemal Dener, DenizBank Kayseri Ticari Merkez Şube Müdürü Muhammet Ali Keskendir ve DenizLeasing Satış, Pazarlama ve Proje Finansman Bölüm Müdürü Şenay Fırat katılım sağladı.

Kayseri Bu Yatırımla Kalkınacak!

Yapılan iş birliği anlaşmasına göre Dener Makina'dan CNC alacak firmalara sıfır faizle finansman sağlanacak. 36 ay vade ve sıfır faiz avantajıyla, yüzde 25 peşinatlı ödeme ve Euro geri ödeme şartlarıyla finansman desteği sağlanacak. Yapılan bu yatırım destaği ile birlikte farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler rekabet güçlerini artırabilecek, üretim verimliliklerini optimize ederek daha yenilikçi çözümler sunabilecek.

50. yılında DenizLeasşng ila yapılan iş birliğinin ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağını ifade eden Dener Grouo CEO’su Cemal Dener, ‘1974'te başlayan üretim sevdamız, ilkler ve başarılarla bu yıl 50. yılına ulaştı. Bugün 1 milyon 300 bin m² açık, 155 bin m² kapalı alanda 2 AR-GE merkezi ve 700 kişilik uzman teknik kadro ile ülkemiz için değer üretmeye devam ediyoruz. 100'ün üzerinde ülkeye yaptığımız ihracatla hem ülkemize döviz girdisi sağlıyor hem de dünyanın dört bir yanına yerli ve milli yüksek teknoloji ürünlerimizi ulaştırarak Türk Makine Sektörünü en iyi şekilde temsil ediyoruz. Dener Makina olarak makine sanayiinde Türkiye'nin en büyük üretim tesisinde, yerli ve milli üretimle ülke sanayisine, ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaktan dolayı gururluyuz’ ifadelerinde bulundu.

Kayseri Bu Yatırımla Kalkınacak!

‘Üretimi ve ihracatı desteklemeyi önceliğimiz olarak görüyoruz’

DenizLeasing Genel Müdürü Burak Koçak iş birliğine ilişkin yaptığı açıklamada, ‘DenizLeasing olarak ülkemizin ekonomik gelişimine katkı sağlayan ihracatçı ve üretici firmaların ihtiyaçlarını finanse etmek önceliklerimiz arasında yer alıyor. İstihdam ve ihracat girdisi olarak dönecek, üretimi destekleyecek makine ekipman yatırımlarına ise şirket politikamız doğrultusunda pozitif ayrımcılıkla yaklaşıyoruz. Sektörün önde gelen şirketleri arasında bulunan, aynı zamanda ülkemiz ve dünya sanayisine büyük katkılar sağlayan Dener Makina'nın ürünlerinin finansmanını destekleyerek, önemli bir iş hacmi yaratacağımıza inanıyoruz. Bu vesileyle, Dener Makina’nın 50. yılını kutluyor, iş birliğimizin ülkemiz için hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Kayseri Bu Yatırımla Kalkınacak!

Hazırlanan iş birliği protokolü DenizLeasing Genel Müdürü Burak Koçak, Dener Group CEO’su Cemal DENER VE DenizBank Kayseri Ticari Merkez Şube Müdürü Muhammet Ali Keskendir tarafından imzalandı.

Kayseri Bu Yatırımla Kalkınacak!