Bayram Öncesi O İlçeye Müjde!

Tomarza Belediyesi tarafından, ilçe ekonomisine katkı sağlaması amacıyla yapımına başlanan Hayvan Pazarı açılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Bayram Öncesi O İlçeye Müjde!

Tomarza Belediyesi'nin yeni hizmeti olan Canlı Hayvan Pazarı'nın açılması, ilçe ekonomisine katkı sunması için önemli bir adım gibi görünüyor. Bu tesis ile yerel üreticilere ve esnaflara daha fazla iş imkânı sağlanarak ekonomik kalkınmaya yardımcı olması bekleniyor. Kurban Bayramı öncesinde böyle bir hizmetin açılması, bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak için zamanında bir adım olarak nitelendirilebilir.

Bayram Öncesi O İlçeye Müjde!

İlçe Belediye Başkanı Osman Koç'un, ilçe ekonomisini canlandırmaya yönelik çabaları bu tarz projelerle somutlaşmış oluyor. 

Canlı Hayvan Pazarı'nın tamamlanması ve bayram öncesinde halkın hizmetine sunulmasıyla ilgili yapılan açıklamada, ‘Canlı Hayvan Pazarı Açılıyor... Belediyemiz tarafından Bakımları tamamlanan ve 2024 yılı Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarı 9 Haziran 2024 Pazartesi günü, halkımızın hizmetine sunulacaktır. İlçemiz ekonomisine katkı sağlayacağına inandığımız Pazar Yerinin ilçemize, üreticimize ve esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.’ ifadelerine yer verildi.

Bayram Öncesi O İlçeye Müjde!