Kayseri bu borcu konuşuyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı, eski Başkan Berna Gözbaşı tarafından kulübe temlik konduğunu anımsattı. Avukatların da temlik konma şeklinde sıkıntı tespit ettiğini belirterek, olayı hukuka taşıyacaklarını söyledi. Konulan temlik incelemeye girecek. Tüm Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde… 

Kayseri bu borcu konuşuyor - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, eski Başkan Berna Gözbaşı’nın kulübe verdiği paralar karşılığında temlik koyduğunu hatırlattı. Çamlı, konulan temlikte avukatlar tarafından yapılan inceleme sonucu yeniden araştırılması için mahkemeye vermeye hazırlandıklarını söyledi.  
Çamlı, konulan temlikte kendi avukatlarının usulsüzlük tespit ettiklerini yineledi. Geçtiğimiz hafta sonu kulüp tesislerinde yapılan toplantıda Başkan Çamlı, temlik ile hukuksal bir inceleme yapılacağını belirterek, ‘Rakamdan ziyade temlik konma şekliyle ilgili bir sıkıntı gördü avukatlar. Rakam konusuna hiç girmedik. Konulan temlik geneli ile ilgili bir hukuksal inceleme yapılacak. Hukuk, belki onu haklı görecek bilemiyoruz ki? Biz bunu söylerken birini suçlayalım, birine çamur atalım mantığıyla bunu ben ahlaki yönden doğru bulmam ve düşünmem zaten. Bu konu üzerinde polemik yapılacak bir konu da değil. Dediğim gibi hukuk incelesin, hukuğun verdiği kararı da biz zaten sizinle paylaşırız. Ben birinin hakkını gasp etmektense, bu koltukta oturmamayı da tercih ederim, ama oturduğunuz koltukta sorumluluğunuzu yerine getiremiyorsanız da bu koltukta oturmayacaksınız. Onun için doğru olan neyse onu yapmaya çalışıyoruz. Kayseri ve Kayserispor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.
Berna Gözbaşı’nın bırakıp, Ali Çamlı’nın Başkan olduğu Genel Kurul’da kulübün borcu 798 milyon TL olarak açıklanmıştı. Bu borcun da 303 milyon 144 bin lirasının Berna Gözbaşı ve şirketine olduğu belirtilmişti. Eski Başkan Berna Gözbaşı, alacağı 7 Milyon Euro’yu Kayserispor’a bağışladığını dile getirmişti. Eski Başkan Berna Gözbaşı'nın 16.5 Milyon Euro'luk bir temlik koyduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. 
Başkan Ali Çamlı, Kayserispor’un toplam borcunun 7.5 Milyon Euro olduğunu da açıkladı.