Kayseri Arif Kocaman'ı konuşuyor

Kayserispor'un genç yeteneği Arif Kocaman, Beşiktaş maçında gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Kocaman, Burak Yılmaz'ın gelişiyle birlikte büyük çıkış yakaladı. Detaylar Kayseri haberinde...

Kayseri Arif Kocaman'ı konuşuyor

Kayserispor'un genç yeteneği Arif Kocaman, Beşiktaş maçında harika bir futbol ortaya koydu.

Beşiktaş fırsatlarına geçit vermeyen Kocaman, Burak Yılmaz'ın gelmesiyle birlikte müthiş bir çıkış yakaladı. Çağdaş Atan ve Recep Uçar döneminde yaptığı hatalarla saç baş yolduran ve sürekli yedek kalan 20’lik yıldız, spor otoriteleri tarafından tam not aldı. Neredeyse sıfır hata ile oynayan, hırsı ve isteğiyle göz dolduran Arif Kocaman, Kayserispor'a geldiğinden bu yana en iyi performansını gösterdi.

Kayseri Arif Kocaman'ı konuşuyor

Birkaç hafta önce kendi kalesine gol atan, rakiplerine karşı etkisiz kalarak tepki toplayan Arif'in bu çıkışı defans hattındaki rekabeti de arttırdı. Majid Hosseini'nin sakatlığının devam etmesi, Dimitrios Kolovetsios'un da yavaş kalmasından dolayı Beşiktaş maçında sahaya 11'de çıkan Arif, bu performansıyla 'Formayı kaptırmam' mesajı verdi.

Julian Jeanvier ile harika bir ikili olan Arif'in, Başakşehir maçında da 11'de başlaması bekleniyor. Arif Kocaman Berna Gözbaşı'nın Başkanlık döneminde teknik direktör Hikmet Karaman'ın yoğun ısrarı üzerine transfer edilmişti.