Kayseri Anadolu Haber Muhabirine Altın 61 ödülü!

İstanbul Üniversitesi tarafından 9.'su düzenlenen Altın 61 Ödülleri sahiplerini buldu. Bu kapsamda Kayseri Anadolu Haber Muhabiri Hilal Tekeoğlu da 'Yılın Umut Vadeden Gazetecisi' ödülüne layık görüldü. Detaylar haberimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Anadolu Haber Muhabirine Altın 61 ödülü!

İstanbul Üniversitesi tarafından Altın 61 Ödülleri’nin 9.’su düzenlendi. Yarışmaya katılan Kayseri Anadolu Haber Muhabiri Hilal Tekeoğlu ‘Yılın Umut Vadeden Gazetecisi’ ödülünün sahibi oldu.

Kayseri Anadolu Haber Muhabirine Altın 61 ödülü!

Esra Erol, Ece Mumay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Soner, Cemal Can Seven, Ekin Uzunlar, Diren Polatoğulları gibi ünlü isimlerin de bulunduğu yarışma İstanbul Üniversitesi’nde düzenlendi.

Ödülünü almak üzere sahneye davet edilen Tekeoğlu, ‘Gazeteciliğin getirdiği sorumlulukların bilinciyle işini yapan birisi o. Bir yazısında şöyle demiş; Hayata karşı küsme hayat sana yumruğunu vurduğu zaman çekilip ağlama tabiri caizse o yumruktaki parmakların arasındaki süzülen ışığı ara. Çünkü umut orda. Umudumuzu hiç kaybetmemek dileği ile Yılın Umut Vadeden Gazetecisi ödülünü almak üzere Hilal Tekeoğlu’nu sahneye davet ediyorum’ anonsuyla çağrıldı.

Ödülünü ünlü haber sunucusu Cem Öğretir’den alan Tekeoğlu sahnede yaptığı konuşmasında heyecanlı olduğunu dile getirerek, ‘Bu benim ilk ödülüm. Buradaki amaç mazlumların gerçekten sesi olabilmek. Bu yolda bana ışık tutan sevgili değerli hocam Mehmet Sena Kösedağ’a teşekkür ediyorum’ dedi.

Öğretir ise konuşmasında, ‘Bir gence ödül vermek o kadar özel bir şey ki çünkü biz mesleğimiz boyunca, yaklaşık 35 yıldır bu mesleği yapıyorum, zaman zaman acaba bu kadar koştururken gençlerle aramıza bir mesafe mi giriyor diye endişeleniyorum. Bu akşam o endişeyi benim adına yıktığınız için ve bayrağı devredeceğim bir kişiyi bulduğum için sizlere teşekkür ediyorum sağ olun’ ifadelerini kullandı.